Moment & receptbok KONDITORI & BAGERI är en bok som manar till utveckling inom bakningens alla steg. Det här är egentligen en moment bok för de som läser grundutbildningen: Bageri- & konditori, men fungerar även till dig som vill ha flera bra recept samlade i en och samma bok. Den här boken innehåller över 200 recept på det mesta, från chokladbollar, surdegsbröd, smörgåstårta, vackra moussetårtor, bakelser, småkakor, enklare knådfria bröd, tekakor, limpor, hällakakor och mycket mera. För utom alla recept finns här fråger utor som uppmanar dig att tänka till och med det tvecklas till en bättre bagare & konditor. Du får lagom mycket fakta kring råvaror, ingredienser och vad de gör i baket, bakkemi på ett lagom lättsamt vis, lite historia, hur du räknar ut vad det du bakar kostar och många smarriga stunder.
ArbetstitelMoment & receptbok KONDITORI & BAGERI
Standardpris399.00
Illustrerad Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypHäftad
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder IsContractProduct Inlaga
Sidor374
Publiceringsdatum2019-04-11 00:00:00
FörfattareAnn-Sofi Forsman
Kort BeskrivningMoment & receptbok KONDITORI & BAGERI är en bok som manar till utveckling inom bakningens alla steg. Det här är egentligen en moment bok för de som läser grundutbildningen: Bageri- & konditori, men fungerar även till dig som vill ha flera bra recept samlade i en och samma bok. Den här boken innehåller över 200 recept på det mesta, från chokladbollar, surdegsbröd, smörgåstårta, vackra moussetårtor, bakelser, småkakor, enklare knådfria bröd, tekakor, limpor, hällakakor och mycket mera. För utom alla recept finns här fråger utor som uppmanar dig att tänka till och med det tvecklas till en bättre bagare & konditor. Du får lagom mycket fakta kring råvaror, ingredienser och vad de gör i baket, bakkemi på ett lagom lättsamt vis, lite historia, hur du räknar ut vad det du bakar kostar och många smarriga stunder.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct SeriesTitle
erpOwnsPrice BokinfoStatusCode21