"Många festliga och lockande rätter som presenteras."BTJ, Emma Gustafsson
En bok med inspirerande små goda rätter att inleda en fest med. Här finns 50 recept med allt från lyxiga snittar med löjrom till matiga pinchos, tilltugg serverade i glas och läskande drinkar med bubblor. Det finns även en snabbguide med fakta om mousserande viner.
Alla 50 recept är anpassade för hemmakockar och enkla att laga.
Några exempel på recept:
Blinis med löjrom
Salmalaxtartar
Chévretryfflar
Mini rårakor
Kronärtskockssnittar
Tarteletter med gruyère
Västerbottensnittar
Avokadomousse
Tonfiskceviche
Rabarber
Bellini
LENA DJUPHAMMAR är matintresserad fotograf och grafisk formgivare. Hon står bakom en rad kokböcker, såsom de fem böckerna i serien Studentköket, Potatis jordens guld, Bättre hälsa med bönor, Enkelt, gott och grillat m. fl. Lena har även fotograferat och formgett boken Dukat.