Signering och presentation av boken Handlöst fall

2023-09-17
Måndag 2/10 kl. 12 - 15 tittar Sofia och Lukas förbi Bokis - Flygstaden för en presentation av förlaget och den nyutkomna boken.
Sofia Löfgren och Lukas Adamsson poserar med sin bok Handlöst fall

Måndag 2/10 kl. 12 - 15 tittar Sofia och Lukas förbi Bokis - Flygstaden för en presentation av förlaget och den nyutkomna boken.

Sofia Löfgren och Lukas Adamsson hittade varandra online genom ett gemensamt intresse för skrivande. För knappt tre år sedan fick de syn på en deckartävling och bestämde sig för att ge den ett försök tillsammans.
Därefter påbörjas en trettio månaders krokig resa, som till slut leder till publicering av spänningsromanen Handlöst fall, men inte på sättet de väntat sig.

Boken var snubblande nära att ges ut av ett av de större svenska förlagen, men efter ett halvår av täta kontakter, detaljerade planer för följande två böcker i den planerade trilogin, karaktärsbågar över hela serien och fördjupningar tog det plötsligt slut. Resultatet blev det egna förlaget som de båda nu driver på heltid.

Sofia Löfgren är ekonom och har tre romaner bakom sig. Lukas Adamsson har drivit eget inom digital marknadsföring och har dessutom spelat och verkat bland svartpokerklubbar, erfarenheter som har varit högst användbara i skrivandet av den nya romanen som till stor del utspelar sig pokervärlden.

2024-05-17

Signering med Dan Buthler

Lördagen den 8.e juni mellan kl. 10 - 12 träffar du författaren Dan Buthler hos oss på Bokis - Flygstaden. Med sig har han splitternya spänningsromanen ”Rök utan eld”, del ett i nya Creuz-serien.
2023-11-28

Augustpriset 2023

Augustpriset 2023! En bok kan leda till oväntade äventyr, nya maträtter, upptäckter, idéer och känslor. Hitta din nästa läsupplevelse hos Bokis!
2023-09-15

World Cookbook Awards

Vacker Mat På Fat är nominerad till en prestigefylld internationell utmärkelse inom den kulinariska litteraturen.